13 χρόνια γάμου | Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσαν ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Charlene για την επέτειό τους

Ήταν 1η Ιουλίου του 2011, όταν ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Charlene, με τον γάμο τους να γίνεται θέμα συζήτησης από την πρώτη στιγμή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ήταν 1η Ιουλίου του 2011, όταν ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Charlene. 13 χρόνια μετά, το πριγκιπικό ζευγάρι του Μονακό παραμένει ενωμένο κόντρα στις φήμες και τα ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για σοβαρή κρίση στη σχέση τους ουκ ολίγες φορές. Και το γιορτάζουν με μία ξεχωριστή φωτογραφία τρυφερότητας στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram.

Ο λογαριασμός του παλατιού του Μονακό στο Instagram μοιράστηκε ένα γλυκό στιγμιότυπο με το ζευγάρι να κοιτάζει πάνω από το μπαλκόνι του παλατιού, συνοδευόμενο από τα δύο παιδιά τους που στέκονται μπροστά τους και τον πρίγκιπα Αλβέρτο να προστατεύει τη σύζυγό του, πριγκίπισσα Charlene. 

"Ευτυχισμένη επέτειο γάμου στις Υψηλότητές, πρίγκιπα Αλβέρτο Β' και πριγκίπισσα Charlene", γράφτηκε στη λεζάντα της φωτογραφίας που αναρτήθηκε. Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια πλούσια τριήμερη τελετή στο παλάτι του πρίγκιπα το 2011, με καλεσμένους και άλλους Ευρωπαίους Royals, όπως ο Δούκας και η Δούκισσα του Εδιμβούργου, αλλά και προσωπικότητες από τον ευρύτερο χώρο του θεάματος, όπως τη Naomi Campbell.

Στην ανάρτηση φαίνονται τα παιδιά τους, τα δίδυμα πρίγκιπα Jacques και πριγκίπισσα Gabriella (9 ετών), να στέκονται μπροστά τους στο μπαλκόνι. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η Charlene με καταγωγή από την Αφρική γνωρίστηκαν για πρώτη φορά και ξεκίνησαν να βγαίνουν ως ζευγάρι το 2006, πέντε χρόνια πριν από τον μεταγενέστερα πολυσυζητημένο γάμο τους. 

Διαβάστε Επίσης