Cindy Crawford | Αναβίωσε το στιλ με το δερμάτινο που φορούσε πριν από 40 χρόνια

Η ομορφιά της Cindy Crawford είναι διαχρονική και αυτή είναι μία απόδειξη.

H Cindy Crawford επιβεβαιώνει με μία από τις νέες εμφανίσεις της το διαχρονικό της στιλ αλλά και το γεγονός ότι η μόδα ανακυκλώνει τις τάσεις της. Το supermodel γιόρτασε στις 27 Ιουνίου μια σημαντική στιγμή επιλέγοντας να μοιραστεί μέσα από το Instagram της ένα από τα κομμάτια που είχε στη ντουλάπα της όταν ήταν 20 ετών. 

"Για να μας βοηθήσετε να γιορτάσουμε μοιραστείτε μία φωτογραφία του εαυτού σας στα 20 και σήμερα" έγραψε η Cindy Crawford σε μια σειρά από εικόνες με αφορμή τα γενέθλια του brand ομορφιάς της. "Ευγνώμων που πέρασα τις τελευταίες δύο δεκαετίες δουλεύοντας με μία απίστευτη ομάδα, μαθαίνοντας τόσα πολλά για την ομορφιά και τις επιχειρήσεις -και βοηθώντας γυναίκες να νιώσουν στα καλύτερά του σε κάθε ηλικία" σημείωσε. 

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε είναι μία όπου την βλέπουμε να φορά σε ηλικία 20 ετών ένα oversized δερμάτινο κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης. Σε μία επόμενη, η Cindy Crawford, 38 χρόνια μετά, φορά το ίδιο δερμάτινο τζάκετ και αυτή τη φορά με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της.