Susan Sarandon | Η κόρη της παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της σε μία "κλειστή" τελετή

Οι πρώτες πληροφορίες για τον μυστικό γάμο της 39χρονης Eva Amurri.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η κόρη της Susan Sarandon, Eva Amurri, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, chef Ian Hock. Η 39χρονη Amurri, ηθοποιός και lifestyle blogger, είναι κόρη της Sarandon και του σκηνοθέτη Franco Amurri. Η ίδια ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Hock σε μια μυστική τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιουνίου στο Hudson Valley της Νέας Υόρκης, ενάμιση χρόνο μετά τον αρραβωνά τους, ο οποίος είχε πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2023.

"Θέλαμε πραγματικά να εμπλέξουμε όσο μπορούμε κάθε μέλος της οικογένειάς μας σε όλα αυτά και να το κάνουμε τόσο για τα παιδιά όσο και για εμάς", δήλωσε η Amurri στο περιοδικό People για τον γάμο της με θέμα το "γαλλικό πάρτι κήπου" το Σάββατο, ο οποίος ήταν διακοσμημένος με "tea flowers" και είχε ένα "ανοιχτό πράσινο και ανοιχτό μπλε" χρώμα, όσον αφορά τη διακοσμητική παλέτα.

"Δουλέψαμε με τον λειτουργό μας για να φτιάξουμε μια τελετή που ήταν μοναδικά προσωπικοκεντρική και οικεία και στη συνέχεια επικεντρωθήκαμε στη δεύτερη αγάπη της ζωής μας: το φαγητό! Το μόνο που χρειαζόμασταν πραγματικά ήταν η όμορφη ατμόσφαιρα, τα πιο κοντινά και αγαπημένα μας πρόσωπα και ένα υπέροχο πάρτι", ανέφερε στη συνέχεια.

Η Amurri σημείωσε επίσης ότι ήθελε να κρατήσει την τελετή μικρή, με μόλις 40 καλεσμένους - συμπεριλαμβανομένης της θρυλικής ηθοποιού, Susan Sarandon και του πρώην της Tim Robbins.

"Θέλαμε να γράψουμε τα δικά μας ερωτικά γράμματα ο ένας στον άλλον για να τα διαβάσουμε ως όρκους, κάτι που ήταν τόσο ξεχωριστό για εμάς", δήλωσε η Amurri στο περιοδικό. "Επίσης, δεν είχαμε πολλά παρανυφάκια εκτός από τα παιδιά, και ήταν τέλειο. Ο Ταγματάρχης με συνόδευσε στην εκκλησία, κάτι που ήταν μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ".

Διαβάστε Επίσης