Πριγκίπισσα Άννα | Η επιστροφή της στα δημόσια καθήκοντα θα καθυστερήσει αρκετά

Ειδικοί royal παρατηρητές μελετούν την επιστροφή της μικρής αδερφής του βασιλιά Καρόλου μετά τον τραυματισμό της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η Παρασκευή 28 Ιουνίου να ήταν η μέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας η πριγκίπισσα Άννα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όμως, όλα δείχνουν ότι η επιστροφή της στα βασικά καθήκοντα θα καθυστερήσει λίγο ακόμη.

Η 73χρονη αδελφή του βασιλιά Καρόλου εισήχθη στο νοσοκομείο Southmead του Bristol μετά από ένα "περιστατικό" στο σπίτι της στο Gatcombe Park στις 23 Ιουνίου. Υπέστη διάσειση και μικροτραυματισμούς που συνάδουν με πιθανή πρόσκρουση από το κεφάλι ή τα πόδια αλόγου, αλλά οι ακριβείς λεπτομέρειες του ατυχήματος δεν μπορούν να εξακριβωθούν λόγω της διάσεισης. Η Telegraph ανέφερε επίσης ότι η πριγκίπισσα Άννα υπέστη μικρή απώλεια μνήμης που σχετίζεται με το ατύχημα, αν και πιστεύεται ότι είναι προσωρινή.

Σήμερα, η πριγκίπισσα Άννα συνεχίζει  την ανάρρωσή της στο σπίτι και λαμβάνει υποστήριξη αποκατάστασης. Δεν έχει οριστεί ημερομηνία για την επιστροφή της στα δημόσια καθήκοντα, η οποία θα γίνει όταν η ιατρική της ομάδα συστήσει ότι είναι ασφαλές να το κάνει.

Μετά το περιστατικό, η πριγκίπισσα Άννα έπρεπε να αδειάσει το πρόγραμμα εργασίας της για την εβδομάδα. Έχασε το επίσημο δείπνο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της ιαπωνικής κρατικής επίσκεψης στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 25 Ιουνίου και δεν μπόρεσε να πετάξει στον Καναδά για μια προγραμματισμένη επίσκεψη. Εκπρόσωπος των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ είχε δηλώσει τότε: "Η Βασιλική Υψηλότητά της στέλνει τη συγγνώμη της σε όποιον μπορεί να ταλαιπωρηθεί ή να απογοητευτεί εξαιτίας αυτού του γεγονότος".