Kate Middleton | Θα κάνει την εμφάνισή της στο Wimbledon;

Μετά το Trooping the Colour όλοι περιμένουν την επόμενη εμφάνιση της Kate Middleton.

Ο νέας μήνας ξεκινά μαζί με το Wimbledon. Όλοι αναρωτιούνται αν αυτό σημαίνει ότι θα δούμε την Kate Middleton να κάνει μία ακόμη δημόσια εμφάνιση μετά το Trooping the Colour. Οι αρμόδιοι φυλούν μία θέση για την πριγκίπισσα της Ουαλίας στις κερκίδες του φετινού πρωταθλήματος τένις παρόλο που συνεχίζει τη θεραπεία της για τον καρκίνο. 

"Ελπίζουμε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα καταφέρει να παρουσιάσει τα τρόπαια ως προστάτιδα του Club αλλά η υγεία της είναι η προτεραιότητα" δήλωσε η πρόεδρος του England Lawn Tennis and Croquet Club, Debbie Jeans στην Telegraph Sport. "Δεν μπορούμε να ξέρουμε πολλά πράγματα. Όλοι είπαμε ότι θα δουλέψουμε μαζί της και θα της δώσουμε όση περισσότερη ευελιξία γίνεται". 

Επίσης, η Telegraph Sport ανέφερε ότι οι αρμόδιοι δεν θα πάρουν καμία απόφαση για το ποιος θα παρουσιάσει τα τρόπαια μέχρι την ημέρα των τελικών

Η Kate Middleton έχει μείνει περίπου έξι μήνες μακριά από τη δημόσια σφαίρα επιλέγοντας να περάσει την περίοδο ανάρρωσής της ιδιωτικά. Έκανε εξάιρεση για το Trooping the Colour που σηματοδοτεί τους εορτασμούς των γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου που κι εκείνος δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Η σύζυγος του πρίγκιπα William μάλιστα προανήγγειλε την εμφάνισή της στην ιστορική μέρα σημειώνοντας πως ελπίζει ότι θα μπορέσει να δώσει το παρών και σε άλλες εκδηλώσεις μέσα στο καλοκαίρι. Πολλοί θεωρούν ότι μία από αυτές θα είναι και. το Wimbledon.

Διαβάστε Επίσης