Η Meghan Markle κινήθηκε για πολλά χρόνια ανάμεσα σε celebrities, πολύ πριν γίνει μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Αυτό σημαίνει ότι η showbiz ήταν ένα γνώριμο περιβάλλον και για τη μητέρα της, Doria Ragland.
Παρόλα αυτά, η συνάντηση που είχε με δύο τα μέλη της οικογένειας Kardashian ήταν μία έκπληξη. Η 66χρονη μητέρα της δούκισσας του Sussex πόζαρε μάλιστα με την Kris Jenner και την Kim Kardashian.
Οι τρεις τους συναντήθηκαν στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια της 5ης Επετειακής Συνάντησης του This Is About Humanity. Για την εμφάνισή της η Doria Ragland προτίμησε ένα paisley φόρεμα σε αποχρώσεις του ροζ και του πορτοκαλί. Το συνδύασε με minimal χρυσά κοσμήματα. Η Jenner και η Kardashian προτίμησαν total white και total black αντίστοιχα.