Η Claudia Schiffer είναι λάτρης της πάβλοβα και αυτό το χρωστάει στη στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα.
Το supermodel, που επέλεξε και το φετινό καλοκαίρι την Ελλάδα για τις διακοπές της, έκανε την αποκάλυψη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Architectural Digest. "Από την ημέρα της στέψης του βασιλιά Καρόλου έχω πάθει εμμονή με την πάβλοβα" ανέφερε χαρακτηριστικά. "Φαίνεται υπέροχη και είναι τόσο νόστιμη".
Το πάρτι της Claudia Schiffer ανήμερα της στέψης
Η εμμονή της ξεκίνησε μάλλον από το πάρτι που έκανε στις 6 Μαΐου. Στο "βασιλικό" μενού του υπήρχαν: κοτόπουλο, τάρτα, αλμυρή πίτα, γεμιστά αυγά, ρύζι με παστή ρέγγα, αγγλικό τσάι, μικρά σάντουιτς, τάρτα φρούτων και φυσικά πάβλοβα με φράουλες.
Παρόλο βέβαια που δεν υπάρχει επίσημη "πάβλοβα της στέψης", ανακαλύψαμε μία "βασιλική συνταγή" από τον διάσημο σεφ Jamie Oliver.
Οι μαζώξεις στο σπίτι για φαγητό
Στην ίδια συνέντευξη η Claudia Schiffer αποκάλυψε ότι της αρέσει να περνάει χρόνο με τον σύζυγο της, Matthew Vaughn. Μένουν στην εξοχή με τα τρία παιδιά τους. "Μας αρέσει να έχουμε οικογενειακούς φίλους στο σπίτι και να μένουν τα Σαββατοκύριακα. Γευματίζουμε για ώρες, πίνουμε κρασί, παίζουμε χαρτιά, κάνουμε κόντρες στην πισίνα ή στο τάβλι" ανέφερε η 52χρονη σταρ.
"Το καλοκαίρι είμαστε σίγουρα έξω παίζοντας κρίκετ ή τένις. Βλεπουμε ταινίες καθώς κρυώνει ο καιρός ή, αν θέλουν όλοι, κλείνουμε τη μέρα μας με καραόκε και περισσότερο κρασί".