Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Το νέο μέλος της οικογένειάς τους που έχει κλέψει την καρδιά της δούκισσας του Sussex

Το ζευγάρι λατρεύει την οικογενειακή ζωή, γι'αυτό και αποφάσισε να χαρίσει μία ακόμη παρέα στον Archie και τη Lilibet.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όπως έδειξε η ιστορία, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ήταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Όσο κι αν είναι παθιασμένοι με τα κοινωνικά ζητήματα και έχουν μία ενεργή δημόσια εικόνα, αυτό δεν τους εμποδίζει να βρίσκουν χρόνο για την οικογένειά τους, την οποία βάζουν σε προτεραιότητα. Γι' αυτό πρόσφατα καλωσόρισαν στην οικογένειά τους ένα νέο μέλος. 

Διαβάστε Επίσης

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι υιοθέτησε ένα μεγάλο σε ηλικία σκυλάκι, ράτσας beagle, το οποίο είχε υποστεί κακοποίηση. "Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι οι πιο αγαπητοί, ευαίσθητοι και στοργικοί 'θετοί' γονείς που θα μπορούσα να συναντήσω. Ήταν τιμή μας που υποστηρίζουν την οργάνωση Beagle Freedom Project και επέλεξαν να υιοθετήσουν έναν σκύλο που έχει κακοποιηθεί", δήλωσε η συνήγορος για τα δικαιώματα των ζώων, Shannon Keith. 

Όπως επεσήμανε η Keith, το ζευγάρι θα μπορούσε να είχε διαλέξει ένα από τα 8 κουτάβια της σκυλίτσας που ήταν διαθέσιμα, όμως εκείνοι επέλεξαν να σώσουν την ίδια τη  Mia, που κάποιο άλλο ζευγάρι θα την παρέβλεπε. Πιο αναλυτικά, η Momma Mia είναι ένα από τα 4.000 beagle που μεταφέρθηκαν από το εκτροφείο Envigo (που είχε κατηγορηθεί για κακομεταχείριση των ζώων) προς καταφύγια σε διάφορα μέρη της χώρας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Keith, το ζευγάρι με το που επισκέφθηκε το καταφύγιο είχε πάρει την απόφασή του. "Η δούκισσα κρατούσε τη Mia και σχεδόν αμέσως είπε πως θα την υιοθετήσουν. Είπε επίσης πως : δεν θέλουμε ένα κουτάβι Χριστουγέννων. Θέλουμε εκείνα που μπορούμε να τα βοηθήσουμε, που είναι μεγαλύτερα", πρόσθεσε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Markle υιοθετεί ένα σκυλί από καταφύγιο και μάλιστα κάποιο που έχει υποστεί κακοποίηση. Το 2015, πριν ακόμα συνδεθεί με τον πρίγκιπα Harry, υιοθέτησε ένα beagle, τον Guy, που βρίσκεται μέχρι σήμερα μαζί με την οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης